Gratis lezing ‘Huilbaby’s en driftige peuters’ 18/10/2017


Op woensdag 18 oktober 2017 om 19.30u kan je terecht voor een gratis lezing rond ‘huilbaby’s en driftige peuters’. Karen De Looze is opvoedingsconsulente en zal deze avond hier meer toelichting over komen geven.Ouders en verzorgers zitten vaak met de handen in het haar. “Help! Mijn baby stopt niet met huilen!” Of: “Mijn peuter wordt zo ontzettend boos op de meest ongepaste momenten, ik word er gek van!”. We trachten als opvoeder het heft in handen te houden en toch vinden we vaak geen blijvende oplossing in deze situaties. Ons kind gaat nog meer huilen of de driftbuien van onze peuter worden feller. Of we houden het zelf niet meer en voelen ons schuldig over de manier waarop we reageren ten aanzien van onze kinderen. Tijdens deze lezing worden alternatieven aangereikt die werken voor iedereen.Begeleiding: Karen De Looze – opvoedingsconsulente
Locatie: Aula basisschool De Rekke, Eduard de Beukelaerlaan 2, Hoevenen (Stabroek)
Deze vorming is gratis, maar wel even inschrijven vooraf, via mail op huisbrasschaat@olo.be met vermelding van je naam, telefoonnummer en e-mailadres of bellen naar 03/633 99 05.
Meer info op http://www.opvoedingswinkelbrasschaat.be/nieuws/huilbabys_en_driftige_peuters_hoevenen 
http://www.huisvanhetkindstabroek.be/events/gratis-lezing-huilbabys-en-driftige-peuters/