Speelbabbels in 2018


In 2018 zijn er opnieuw speelbabbels in Stabroek en Hoevenen! Dit jaar kan je elke vrijdagvoormiddag afwisselend in Stabroek en Hoevenen binnen springen op de speelbabbel. De exacte data kan je in de kalender hieronder terugvinden. De speelbabbel is een plek waar je kind (0 tot 3 jaar) kan spelen met andere kindjes en op verkenning kan gaan in een nieuwe omgeving. Als ouder of opvoedingsverantwoordelijke kan je genieten van een kopje koffie in een gezellige en ontspannen sfeer. Je kan een praatje slaan met andere ouders en ervaringen uitwisselen. Je springt binnen en buiten wanneer je wil tussen 09u00 en 11u30. De speelbabbel is volledig gratis! Graag tot kijk op één van de speelbabbels. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via huisvanhetkind@stabroek.be.

2018 Flyer bekendmaking speelbabbel def drukwerkformaat