Week van de Opvoeding 2018


De Week van de Opvoeding (van 16 tot 23 mei 2018) wordt opnieuw dé week voor iedereen die met opvoeding bezig is. Het jaarthema “Opvoeden is samenspel” gaat over dat we allemaal deel uitmaken van deze grote wereld, en dat we daar allemaal ons steentje toe bijdragen. De wereld is een dorp geworden, mede dankzij het internet dat alle uithoeken van de wereld verbindt. Maar er zijn ook risico’s verbonden aan onze “online” omgeving. Het Huis van het Kind Stabroek organiseert daarom tijdens deze week een gratis infoavond “Veilig Online”! Ook op de speelbabbels wordt de Week van de Opvoeding gevierd met een relaxerende workshop handmassage.

 • Infoavond Veilig online: 
  • maandag 14 mei 2018 om 20u
  • Refter basisschool Sint Calazans, Hoge Weg 15, 2940 Stabroek. OPGELET, ingang langs de Witvenstraat (aan de bibliotheek)
  • Iedereen welkom, inschrijven is niet nodig!
 • Feestelijke speelbabbels met workshop handmassage
  • vrijdag 18 mei: BKO Sloebertjes (09u00 – 11u30, workshops start om 10u)
  • vrijdag 25 mei: Consultatiebureau Kind en Gezin (09u00 – 11u30, workshops start om 10u)

Voor meer informatie neem een kijkje bij activiteiten!