Gratis lezing ‘Is mijn kind hoogsensitief? Hoe ga ik hier mee om?’


Op dinsdag 20 november 2018 kan je terecht voor een gratis lezing rond ‘Is mijn kind hoogsensitief? Hoe ga ik hiermee om?’. Spreekster Idelette Folkersma is therapeut en heeft veel ervaring met hoogsensitiviteit.

Hoogsensitieve kinderen zijn zoals andere kinderen, alleen verwerken hun hersenen prikkels op een geheel eigen manier. Op deze infoavond wordt stil gestaan bij wat hoogsensitiviteit is en krijg je tips waar je mee aan de slag kan gaan.

Wat komt er aan bod:

  • Wat is hoogsensitiviteit?
  • Wat zegt de wetenschap hierover?
  • Wat zijn de typische kenmerken?
  • Overprikkeling komt heel vaak voor, hoe ga je hiermee om?
  • Welke talenten komen veel voor bij hoogsensitieve kinderen en welke valkuilen?

Deze gratis lezing vindt plaats in de aula van basisschool De Rekke  (Eduard de Beukelaerlaan 2, Hoevenen). Iedereen is welkom, wel graag even inschrijven vooraf (via mail op huisbrasschaat@olo.be met vermelding van je naam, telefoonnummer en e-mailadres of bellen naar 03/633 99 05)

Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plaatsen over!