Inzamelactie kinderboeken (0-6 jaar)


Breng je kinderboeken (0 – 6 jaar) naar de Kringwinkel

Libelle organiseert samen met Kind & Gezin, de kringwinkels en de Huizen van het Kind een inzamelactie van kinderboeken voor kwetsbare gezinnen. Want als je in armoede leeft, zoals 1 op de 8 kinderen in Vlaanderen, is (voor)lezen vaak niet evident. Terwijl het zo belangrijk is in de ontwikkeling van kinderen. Als ze al vroeg kennismaken met verhalen zijn ze immers taalvaardiger, leren ze sneller lezen en beter rekenen. Daarom vinden wij het belangrijk om hen een (nieuw) verhaal te geven. En jij kunt daarbij helpen!

Zo schenk je een boek:

  • Ga naar een Kringwinkel in je buurt (27/10 tot 25/11)
    • Kringwinkel Kapellen, Kapelsestraat 235, 2950Kapellen
  • Inzamelstand Libelle Winterfair (21/11 tot 25/11)

meer informatie: www.libelle.be/gebaar