De Speelbabbels in Hoevenen


Kom jij ook eens langs op onze gezellige Speelbabbel?

De Speelbabbel is een gezellige ontmoetingsplek waar je samen met je kindje (0 tot 3 jaar) vrijblijvend kan langskomen. Je kind kan er samen spelen met andere kinderen en een nieuwe omgeving en speelgoed ontdekken. Ouders kunnen een praatje slaan bij een gratis kopje koffie of thee. Ook grootouders en andere opvoedingsfiguren zijn welkom!

De Speelbabbels vinden iedere vrijdag plaats tussen 9u en 11u30. Je komt en gaat wanneer je wil. Tijdens de schoolvakanties en op feest- en brugdagen is er geen Speelbabbel. De juiste data vind je hier en op onze Facebookpagina.

Vanaf 2019 vinden de Speelbabbels altijd plaats in Hoevenen. Je bent welkom in Buitenschoolse Kinderopvang De Sloebertjes, waar er volop ruimte en speelgoed is om te ontdekken!

Adres: BKO De Sloebertjes, Kerkstraat 89, 2940 Hoevenen.

ps. We zijn op zoek naar helpende handen tijdens deze speelbabbel. Interesse? Mail dan naar huisvanhetkind@stabroek.be of kom gerust een keertje langs.