Gratis lezing: ‘Blijven staan in de storm – over moeilijk hanteerbaar gedrag bij kinderen’


Op donderdag 9 mei om 20u kan je in De Rekke komen luisteren naar een gratis infoavond over moeilijk hanteerbaar gedrag bij kinderen. Alle kinderen vertonen wel eens boosheid of agressie. Voor de omgeving is het niet altijd evident om hiermee om te gaan. In deze lezing willen we dit gedrag kaderen als een vorm van communicatie. We overlopen de verschillende vormen van agressie binnen de normale ontwikkeling. Ouders krijgen inzicht in hoe ze agressie kunnen begrijpen en wat de functie is van agressief gedrag. Tot slot geven we uitleg rond het proces van emotieregulatie met specifieke aandacht voor praktische handvaten in de thuiscontext.

Alle info over deze info avond vind je onder de activiteitenkalender of via deze link.