Zomer 2020 – JES werking


De JES-werking gaat door!
Onder voorwaarden weliswaar, maar kinderen en jongeren gaan deze zomer kunnen spelen, in weekbubbels van 50 personen. Hieronder kan je de richtlijnen al lezen waarbinnen we de werking moeten organiseren.
▶️ Inschrijven doe je per week
▶️Afwisselen tussen verschillende aanbodsvormen kan niet in dezelfde week
▶️ Hygiëne dragen we hoog in het vaandel: handen wassen, handgel, mondmaskers, ontsmettingspray,… gaan veelgebruikte items zijn komende zomer
⛔️ Zieke kinderen (ook in de 5 dagen voorafgaand aan de werking) mogen niet naar de werking komen
▶️Noodprocedure in geval van een besmetting en contact tracing

*** Het volledige JES aanbod komt volgende week online ***

Inschrijvingen starten voor kleuters op 15 juni, voor lagere schoolkinderen en +12 jarigen op 22 juni, telkens om 18.00 uur via www.activiteiten.stabroek.Be kan je de instructies vinden voor de inschrijvingen!

#veelsucces #beetjeplanning #beetjechaos #weekbubbels #corona #samentegencorona #jeugdwerkwerkt #sportenmaar #opvang #zomeraanbod #geenpaniekinschrijvingen #plaatsenzijnnietbeperkterdanvoorgaandejaren