Vrije tijd en ontmoeting


De zorg en aandacht voor je kind neemt heel wat tijd in beslag. Toch is het belangrijk en leuk om tijd vrij te maken voor ontspanning. Je kan andere ouders ontmoeten, een leuke activiteit doen of gewoon afspreken met familie of vrienden…

In Stabroek kan je aan volgende initiatieven of activiteiten deelnemen:

Gezinsbond

Activiteiten

De Gezinsbond organiseert verschillende activiteiten per jaar met de bedoeling om mensen samen te brengen en te verbinden. Hieronder vallen ook educatieve activiteiten voor kinderen. Afhankelijk van de activiteit ook toegankelijk voor niet-leden.

Gezinsondersteuning

De Gezinsbond zet in op gezinsondersteuning door het aanbieden van oppashulp en informatiemomenten die een opvoedkundige meerwaarde bieden voor ouders.

Kortingen

Leden van de Gezinsbond kunnen genieten van verschillende kortingen bij o.a. openbaar vervoer, cinema, GSM-kaarten, … .

Contact

 


Speelbabbel

De Speelbabbel is een gezellige ontmoetingsplek waar je samen met je kindje (0 tot 3 jaar) vrijblijvend kan langskomen. Je kind kan er samen spelen met andere kinderen en een nieuwe omgeving en speelgoed ontdekken. Ouders kunnen een praatje slaan bij een gratis kopje koffie of thee. Ook grootouders en andere opvoedingsfiguren zijn welkom!

De Speelbabbels vinden iedere vrijdag plaats tussen 9u en 11u30. Je komt en gaat wanneer je wil. Tijdens de schoolvakanties is er geen Speelbabbel. De juiste data kan je op deze website terugvinden bij activiteiten en op onze flyer.


Babymassage

Door een rustgevende massage laat je je kind ontspannen en creëer je een warme band met je baby. De beste remedie tegen huiluurtjes, darmkrampjes en slapeloze momenten.


Vormingen, workshops, …

Voor vormingen, workshops en activiteiten in Stabroek neem je een kijkje bij activiteiten.