Vrije tijd en ontmoeting (baby)


De zorg en aandacht voor je kind neemt heel wat tijd in beslag. Toch is het belangrijk en leuk om tijd vrij te maken voor ontspanning. Je kan andere ouders ontmoeten, een leuke activiteit doen of gewoon afspreken met familie of vrienden…

In Stabroek kan je aan volgende initiatieven of activiteiten deelnemen:

Gezinsbond

Activiteiten

De Gezinsbond organiseert verschillende activiteiten per jaar met de bedoeling om mensen samen te brengen en te verbinden. Hieronder vallen ook educatieve activiteiten voor kinderen. Afhankelijk van de activiteit ook toegankelijk voor niet-leden.

Gezinsondersteuning

De Gezinsbond zet in op gezinsondersteuning door het aanbieden van oppashulp en informatiemomenten die een opvoedkundige meerwaarde bieden voor ouders.

Kortingen

Leden van de Gezinsbond kunnen genieten van verschillende kortingen bij o.a. openbaar vervoer, cinema, GSM-kaarten, … .

Contact

 


Speelbabbel

De speelbabbel is een leuke plek waar je met je kind (0-3 jaar) kan spelen. Je kind kan er op ontdekking en nieuwe kinderen leren kennen. Ouders, grootouders of andere opvoedingsverantwoordelijken kunnen een praatje slaan in een gezellige en ontspannen sfeer. Elke maand (met uitzondering van de zomervakantie) is er een speelbabbel in Stabroek (Kind en Gezin) en Hoevenen (BKO de rakkertjes).

Kijk bij activiteiten wanneer de volgende speelbabbel plaatsvindt. Onze flyer kan u hier bekijken: Flyer Speelbabbel Stabroek 2018


Babymassage

Door een rustgevende massage laat je je kind ontspannen en creëer je een warme band met je baby. De beste remedie tegen huiluurtjes, darmkrampjes en slapeloze momenten.


Vormingen, workshops, …

Voor vormingen, workshops en activiteiten in Stabroek neem je een kijkje bij activiteiten.